Managementsessie ‘Tactisch Accountmanagement’

  • Inspiratiebijeenkomst voor commercieel managers

  • Praktische informatie om orde te scheppen in het commerciële proces

  • Gericht op het ontwikkelen van operationeel ingestelde teams naar een meer tactisch niveau

  • Deelname op uitnodiging en verzoek

  • Slechts 2,5 uur en maximaal 10 deelnemers

Uw gastheren

Martijn Rozendaal.
Oprichter en managing partner van Tenacity Europe

Ronald Luijckx.
Partner Tenacity, eerder COO Webhelp en Operationeel Directeur Start People

Joost Meijlink.
Partner Tenacity, eerder Commercial Director IBM & Canon

Frans Lubeck.
Partner Tenacity, eerder Senior Key account manager USG People..

Marco Reijntjens.
Oprichter en managing partner van Tenacity Europe

In de verschillende sessies delen meerdere Tenacity partners ervaringen en inzichten waarvan wij weten dat deze steeds hoog worden gewaardeerd door bedrijven die wij ondersteunen. Ook geven zij gelegenheid aan de deelnemers zelf actief te participeren met vragen, voorbeelden en nieuwe inzichten. Het bespreken van onderlinge ervaringen in een kleine setting wordt steevast als zeer waardevol ervaren.

Al meer dan dertig jaar helpen wij dienstverleners over de hele wereld grip te krijgen op de resultaten en processen bij bestaande klanten. Deze kennis delen wij met zeer veel plezier in management sessies zoals deze. We ontmoeten u graag!

Programma

Wil je dat jouw accountmanagers meer loskomen van de operatie en de leiding kunnen nemen over wat er bij de klant gebeurt en moet worden bereikt? Dan is deze managementsessie voor jou.

Deze sessie gaat over waarom accountmanagers gemakkelijk te veel de operatie worden ingetrokken en hoe je dat eenvoudig kunt doorbreken.

Kort, scherp en effectief
De sessie is een meeting van slechts 2,5 uur en vangt aan om 14:00 uur. We komen meteen to the point, gebruiken concrete voorbeelden en er is ruimte voor dialoog en vragen over toepassingen. We nodigen slechts een beperkt aantal mensen uit per sessie.

Direct toepasbare best practices en tools
In de sessie hebben we meerdere best practices verwerkt, om direct zelf mee aan de slag te gaan. Het geeft je de mogelijkheid om jouw organisatie alvast in beweging te zetten, zonder gelijk van alles te moeten veranderen. Alleen dit is al een reden om deel te nemen.

Data voor dit najaar
We organiseren dit najaar de volgende sessies waarvoor je je kunt aanmelden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel letten wij erop dat er groepen ontstaan van hetzelfde niveau om de sessie van maximale  waarde te laten zijn.

Dinsdag 24 november Groningen (vol)
Woensdag 9 december Utrecht (vol)
Donderdag 14 januari Utrecht
Woensdag 27 januari Hoofddorp (vol)